Portfolio

Stadsschouwburg Amsterdam

Vanaf 2002 heeft MHP zich beziggehouden met een breed scala aan technische aspecten binnen dit theater. Ingegeven door onder andere de op stapel zijnde verzelfstandiging per 1 januari 2005 is door MHP de effectiviteit van de technische dienst aangepakt en de gehele afdeling automatisering geherstructureerd en extern ondergebracht. Tevens zijn zeer veel verouderde systemen in de loop van de tijd geautomatiseerd.

Na de verzelfstandiging van de Stadsschouwburg is er samen met de Melkweg en Toneelgroep Amsterdam begonnen aan de nieuwbouw van de Rabozaal. Daarnaast is de prominente voorkant van het historische gebouw aan het Leidseplein volledig verbouwd tot restaurant. Tijdens dit traject heeft MHP zich beziggehouden met de technische begeleiding vanuit de Stadsschouwburg naar de opdrachtgevers toe. Tevens zijn bijna alle geautomatiseerde systemen binnen de schouwburg naar een hoger plan gebracht. Telefooncentrale, brandmeldcentrale, camerasysteem, narrowcastsysteem, gebouwbeheerssysteem, etcetera zijn allemaal vervangen danwel gemoderniseerd. In de gehele schouwburg is het datanetwerk vervangen en uitgebreid naar CAT6. Tevens is door de gehele schouwburg een open en dekkend WiFi geïnstalleerd.

Inmiddels, na de succesvolle afronding van dit bijzondere project, wordt MHP nog ingehuurd om de externe automatiseringspartijen aan te sturen en de schouwburg te adviseren over investeringen en toekomstige ontwikkelingen.

In de eerste helft van 2011 heeft MHPROJECTEN de migratie naar Virtualisatie en Citrix begeleid. Volgende punt op de agenda is de upgrade van Exchange 2003 naar 2010. Software wordt voor de schouwburg door MHP aangeschaft via TechSoup.

Deel dit berichtTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail to someone
Leave a Reply