You Are Viewing

A Blog Post

Een nieuwe site

Mijn eerste blog

Ja ja, een nieuwe site, een nieuwe aanpak, dus bloggen it is! Het trekt je klanten vaker naar de site en ook prospects worden erdoor aangetrokken! Dus we gaan hier eens helemaal uitpakken.

Online gezocht naar wat belangrijk is bij het bloggen. Wat spreekt aan, wat moet je laten? Hoe maak ik de blog wereldkundig? Best nog lastig. En na alles geabsorbeerd te hebben kom ik tot de conclusie dat ik Facebook toch makkelijker vind te vullen. Maar ja… heeft geld gekost die site, dus we gaan ervoor!

Het bedenken van een onderwerp blijkt al een showstopper. Schrijven over je klanten met naam en toenaam is niet echt gepast. Klagen over het een of ander lijkt me niet handig. Euforisch doen over lopende projecten is zo’n karma-bijgeloof-dingetje dus laat ik voor het gemak ook maar even achterwege. En uitleggen dat ik er een interim-klus bij moet hebben voor twee tot drie dagen in de week klinkt weer zo kansloos. Hmm…

M’n kids zijn natuurlijk wel echt hi-la-risch materiaal waarover ik pagina’s (A3) vol kan schrijven. Maar zit mijn toekomstige opdrachtgever hier op te wachten? Het duurde even…, maar nee. Ik denk toch van niet. Ook de kat met drie poten, mijn succesvolle wereld-verbeterende partner, m’n band en het feit dat ik erg gesteld ben op mijn nevenactiviteiten voor georganiseerdechaos.nl heb ik na lang beraad ook maar even aan de kant geschoven…

Concluderend; De volgende blog wordt grensverleggend goed! Een nieuwe standaard zal gezet worden. Tot die tijd; Werp een blik op mijn nieuwe site, en tot de volgende keer…

 

Deel dit berichtTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail to someone