Een nieuwe site

Mijn eerste blog

Ja ja, een nieuwe site, een nieuwe aanpak, dus bloggen it is! Het trekt je klanten vaker naar de site en ook prospects worden erdoor aangetrokken! Dus we gaan hier eens helemaal uitpakken.

Online gezocht naar wat belangrijk is bij het bloggen. Wat spreekt aan, wat moet je laten? Hoe maak ik de blog wereldkundig? Best nog lastig. En na alles geabsorbeerd te hebben kom ik tot de conclusie dat ik Facebook toch makkelijker vind te vullen. Maar ja… heeft geld gekost die site, dus we gaan ervoor!

Het bedenken van een onderwerp blijkt al een showstopper. Schrijven over je klanten met naam en toenaam is niet echt gepast. Klagen over het een of ander lijkt me niet handig. Euforisch doen over lopende projecten is zo’n karma-bijgeloof-dingetje dus laat ik voor het gemak ook maar even achterwege. En uitleggen dat ik er een interim-klus bij moet hebben voor twee tot drie dagen in de week klinkt weer zo kansloos. Hmm…

M’n kids zijn natuurlijk wel echt hi-la-risch materiaal waarover ik pagina’s (A3) vol kan schrijven. Maar zit mijn toekomstige opdrachtgever hier op te wachten? Het duurde even…, maar nee. Ik denk toch van niet. Ook de kat met drie poten, mijn succesvolle wereld-verbeterende partner, m’n band en het feit dat ik erg gesteld ben op mijn nevenactiviteiten voor georganiseerdechaos.nl heb ik na lang beraad ook maar even aan de kant geschoven…

Concluderend; De volgende blog wordt grensverleggend goed! Een nieuwe standaard zal gezet worden. Tot die tijd; Werp een blik op mijn nieuwe site, en tot de volgende keer…

 

About The Author

Michel

‘Hier kan een quote staan

Naam Achternaam

MHP

Recente Projecten


 

Openluchttheater Caprera Bloemendaal

Voor Caprera geeft MHP advies over vernieuwing van de ICT st...

TivoliVredenburg

MHPROJECTEN is eind 2017 gevraagd om ook het project Primair...

Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum trok in 2016 2,1 miljoen bezoekers. Da&#...

TeamAlert

TeamAlert daagt jongeren uit het meeste uit hun leven te ha...

Dance4Life

Dance4Life gaat ICT vernieuwen en wil gaan werken anno 2020....

TivoliVredenburg

Begin 2016 is MHP gevraagd als Interim Hoofd van de afdeling...

Stadspodia Leiden

Stadspodia Leiden bestaat uit de Leidse Schouwburg, de Aalma...

Stadsboerderij Weizigt

Duurzaamheidscentrum Weizigt stimuleert het duurzaam denken...

Bos Theaterproducties

Bos Theaterproducties is ruim twintig jaar geleden opgericht...

TivoliVredenburg

TivoliVredenburg is een ‘muzikale stad-in-een-stad’. Met...

DMC (SPUIKWARTIER, OCC), Nederlands Danstheater, Residentie Orkest

In opdracht van het Dans- en Muziekcentrum Den Haag (DMC) en...

FUSE! incentives

FUSE! incentives is een vooruitlopend bedrijf waar het ICT w...